Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
nude celebs forum

Go Back   Nude Celeb Forum > General Forum > Important Information

Follow Nude Celeb Forum on Twitter
Best Porn Sites Register Mark Forums Read
Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-22-2005, 04:29 PM   #1
thedragon
Senior Member
 
thedragon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 108 Times in 9 Posts
thedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud of
Exclamation OMG! THE FORUM IS BROKEN! FIX IT!

For example: I try to open a celebrity picture forum (Tara Reid 1,2) but when I try to open the second (2) forum it just comes up as a blank black screen with the banner ad showing up on top. The funny thing is that I can still open the first (1) forum and everything works fine. Also some pages will remain completely blank (Lucy Becker) with the banner add not showing up ( just a white box on top).

IF ANYONE COULD HELP IT WOULD BE GREATLY APPRECIATED

Thanks
thedragon is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to thedragon For This Useful Post:
wernerblum1033 (07-18-2016)
Old 07-22-2005, 04:49 PM   #2
Cman
Exp0sed Board Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4,310
Thanks: 41
Thanked 717 Times in 253 Posts
Cman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond repute
Default

you broke the internet. go outside and play

i don't know what you people do to your computers, but i never have any problems with anything on this forum.

what operating system and browser are you using? do you have an anti virus and ad/spyware protection installed.
__________________
The O.G.
Cman is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Cman For This Useful Post:
wernerblum1033 (07-18-2016)
Old 07-22-2005, 06:32 PM   #3
thedragon
Senior Member
 
thedragon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 108 Times in 9 Posts
thedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud of
Default

I am using windows XP home edition and I use Norton Antivirus 2005, spybot, spyhunter, spyblaster. I just started getting this problem in the past month but before then everything worked fine.
thedragon is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to thedragon For This Useful Post:
wernerblum1033 (07-18-2016)
Old 07-22-2005, 06:36 PM   #4
Cman
Exp0sed Board Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4,310
Thanks: 41
Thanked 717 Times in 253 Posts
Cman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond repute
Default

your specs seem fine, so i don't really know what it could be. its hard to know what to say without seeing your computer and/or experiencing it myself.
__________________
The O.G.
Cman is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2005, 07:32 PM   #5
anubis53
Noob
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
anubis53 is on a distinguished road
Default

SAME THING HAPPENS TO ME.HOW CAN WE FIX THIS?
anubis53 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2005, 08:39 PM   #6
thedragon
Senior Member
 
thedragon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 108 Times in 9 Posts
thedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud of
Default

Check how long it takes for you to get a response from Christina Aguilera page 4. It takes my computer around 4 1/2 minutes to finally load. Page 3, takes 30 seconds, page 2, 11 seconds, and page 1, 5 seconds.

This seems weird because it only happens on certain pages. Hopefully this doesn't mean that the more pages added, another minute is added to load up time.

The links that seem to give me the most problems are Christina Aguilera, Angelina Jolie, Elisha Cuthbert, Lucy Becker, Tara Reid, and models and playmates. I tend to search these links when ever something new appears.
thedragon is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2005, 09:07 PM   #7
Da' Pimp
Forum O.G.
 
Da' Pimp's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 7,062
Thanks: 1,181
Thanked 31,591 Times in 1,783 Posts
Da' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond repute
Default

Just checked and page 4 loaded in about 5 secs for me (not to say you're not expeiriencing problems). Remember that for the page to fully load, you are depending on several other servers to complete the transfer, so if said servers are slow for whatever reason your page will load slow. Each page/post uses different servers to host the pictures, so each page/post will load differently.

Hope that helps answer your question.
Da' Pimp is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2005, 11:01 PM   #8
Cman
Exp0sed Board Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4,310
Thanks: 41
Thanked 717 Times in 253 Posts
Cman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond repute
Default

Yeah, a lot of those free image hosts screw up from time to time. Either their sites are busy or their servers are down, so that has a lot to do with how fast the page will load. Not everything is hosted by me
__________________
The O.G.
Cman is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2005, 11:26 PM   #9
thedragon
Senior Member
 
thedragon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 108 Times in 9 Posts
thedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud ofthedragon has much to be proud of
Default

The funny thing is that we have two computers connected to each other via a switch and the other computer loads within 5 seconds per page. So there has to be something in my computer that wont register the information in the same way (I GUESS???).

Thanks for all of your advice
thedragon is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2005, 03:18 AM   #10
KABOOM
I'm just here for the tits
 
KABOOM's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,070
Thanks: 604
Thanked 12,789 Times in 1,104 Posts
KABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond repute
Default

I get it sometimes too. And I've got dialup! Sometimes you just have to be patient. What works a lot of the time for me, is to hit the back button, go to a different thread, then comeback to the original thread. Will work 99.9% of the time.
__________________
Credit to all original posters in my posts.

KABOOM is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2005, 10:12 AM   #11
Dr Shocka
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Dr Shocka is on a distinguished road
Default

This always happens to me but it's just hit epidemic proportions tonight. It took at least 20 reloads just to open this thread! What the hell is wrong with the forum?
Dr Shocka is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2005, 12:12 PM   #12
Preferred User
Engorged Member
 
Preferred User's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 661
Thanks: 0
Thanked 1,169 Times in 127 Posts
Preferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond repute
Default

Nothing is wrong with the forum. I get everywhere here. There are about 10 possible reasons for your issues, not the least of which is some piece of spyware/malware/trojan that has gotten into your computer and changed your hosts file, the secuirty settings in your browser, screwed up your winsock, etc, etc.

Not to point the finger, but the problem is you, not the site. You need a clean computer, and preventitive measures such as a firewall, download all the Windows updates and keep downloading them, anti-V that keeps updating, and some sort of spyware monitoring such as SpyBot's Tea timer. And if you regularly go to porn sites, you need to be especially vigilant.
Preferred User is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2005, 12:15 PM   #13
Nizzle
I Love Lamp
 
Nizzle's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,216
Thanks: 0
Thanked 2,188 Times in 259 Posts
Nizzle has a reputation beyond reputeNizzle has a reputation beyond reputeNizzle has a reputation beyond reputeNizzle has a reputation beyond reputeNizzle has a reputation beyond reputeNizzle has a reputation beyond reputeNizzle has a reputation beyond reputeNizzle has a reputation beyond reputeNizzle has a reputation beyond reputeNizzle has a reputation beyond reputeNizzle has a reputation beyond repute
Default

I borrowed last months Playboy from a buddy. I tried to open the centerfold, but the pages were stuck together. PLEASE SEND HELP!!
Nizzle is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2005, 12:40 PM   #14
Cman
Exp0sed Board Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4,310
Thanks: 41
Thanked 717 Times in 253 Posts
Cman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond repute
Default

Preffered User is right and its probably the first post of his that I agree with.

Fix your damn computers / internet connections and STFU!!

Also try clearing your cache, your cookies, your history, your recycle bin and anything else that is temporary and defragment your computer.

Its ironic that defragging is probably the MOST important thing to do and a lot of people don't even know about it.
__________________
The O.G.
Cman is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2005, 09:39 AM   #15
The Chief
Senior Member
 
The Chief's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Portugal
Posts: 622
Thanks: 3
Thanked 2,768 Times in 315 Posts
The Chief has a reputation beyond reputeThe Chief has a reputation beyond reputeThe Chief has a reputation beyond reputeThe Chief has a reputation beyond reputeThe Chief has a reputation beyond reputeThe Chief has a reputation beyond reputeThe Chief has a reputation beyond reputeThe Chief has a reputation beyond reputeThe Chief has a reputation beyond reputeThe Chief has a reputation beyond reputeThe Chief has a reputation beyond repute
Default

I just wanna take this oppurtunity and say that when you click on "The Lounge" (http://forum.exp0sed.com/forumdisplay.php?f=19) on the front page (or at the top and bottom of this page), it takes you to exp0sed.com, and not to the lounge section (Discussion and Tech Talk). It's been like that for a while.

Last edited by The Chief; 07-24-2005 at 09:51 AM..
The Chief is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2005, 02:23 PM   #16
Cman
Exp0sed Board Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4,310
Thanks: 41
Thanked 717 Times in 253 Posts
Cman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond repute
Default

I've known about The Lounge thing for a while. Something was set wrong, but it should be fixed now.
__________________
The O.G.
Cman is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2005, 10:47 PM   #17
Preferred User
Engorged Member
 
Preferred User's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 661
Thanks: 0
Thanked 1,169 Times in 127 Posts
Preferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond reputePreferred User has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by Cman
Preffered User is right and its probably the first post of his that I agree with.
Thanks Cman......ummmm....I think...
Preferred User is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2005, 10:11 PM   #18
anubis53
Noob
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
anubis53 is on a distinguished road
Default

IF ANYONE FIGURES OUT WHAT THE PROBLEM IS AND HOW TO FIX IT.PLEASE POST IT HERE.IT REALLY SUCKS.I'VE TRIED USING SPYWARE SCANS AND ANTI VIRUS SCANS AND NOTHING SEEMS TO FIX THE PROBLEM.IT'LL START TO LOAD SOME PICTURES THEN IT WONT LOAD ANY PICTURES.HELP!!!!!!
anubis53 is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2005, 10:26 PM   #19
mbblue27
Tim Sanchez
 
mbblue27's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: MI
Posts: 1,190
Thanks: 850
Thanked 7,262 Times in 733 Posts
mbblue27 has a reputation beyond reputembblue27 has a reputation beyond reputembblue27 has a reputation beyond reputembblue27 has a reputation beyond reputembblue27 has a reputation beyond reputembblue27 has a reputation beyond reputembblue27 has a reputation beyond reputembblue27 has a reputation beyond reputembblue27 has a reputation beyond reputembblue27 has a reputation beyond reputembblue27 has a reputation beyond repute
Default

Why is this a sticky???

Is it because Nizzle's Playboy pages were sticky?
mbblue27 is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2005, 10:30 PM   #20
Da' Pimp
Forum O.G.
 
Da' Pimp's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 7,062
Thanks: 1,181
Thanked 31,591 Times in 1,783 Posts
Da' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond reputeDa' Pimp has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by anubis53
IF ANYONE FIGURES OUT WHAT THE PROBLEM IS AND HOW TO FIX IT.PLEASE POST IT HERE.IT REALLY SUCKS.I'VE TRIED USING SPYWARE SCANS AND ANTI VIRUS SCANS AND NOTHING SEEMS TO FIX THE PROBLEM.IT'LL START TO LOAD SOME PICTURES THEN IT WONT LOAD ANY PICTURES.HELP!!!!!!
You, stop yelling.

Quote:
Originally Posted by mbblue27
Why is this a sticky???

Is it because Nizzle's Playboy pages were sticky?
You, stop questioning Internet Authoritiiiii!
Da' Pimp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -3. The time now is 12:16 AM.



nudecelebforum.com