Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
nude celebs forum

Go Back   Nude Celeb Forum > General Forum > Important Information

Follow Nude Celeb Forum on Twitter
Best Porn Sites Register Mark Forums Read
Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2006, 10:26 AM   #41
calis72
Noob
 
Join Date: May 2005
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
calis72 is on a distinguished road
Default

I get it as well. I tried clearing everything and didnt help. Mega annoying.

Last edited by MisterNCF; 08-26-2014 at 09:26 AM..
calis72 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 06:22 PM   #42
JiggaMan1
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
JiggaMan1 is on a distinguished road
Default

Im noticing a problem now. Whenever I go to the forums, if I dont hit esc before the page finishes loaded, I get redirected to http://cman.net/babes/
JiggaMan1 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 07:56 PM   #43
Gatorman
Senior Member
 
Gatorman's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: The Third Coast
Posts: 1,918
Thanks: 2,263
Thanked 15,186 Times in 1,449 Posts
Gatorman has a reputation beyond reputeGatorman has a reputation beyond reputeGatorman has a reputation beyond reputeGatorman has a reputation beyond reputeGatorman has a reputation beyond reputeGatorman has a reputation beyond reputeGatorman has a reputation beyond reputeGatorman has a reputation beyond reputeGatorman has a reputation beyond reputeGatorman has a reputation beyond reputeGatorman has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by onerythym
arggh! no one is listening to me
Was having the same prob, bro. Annoying as hell. I just figured Cman was doing it to me. Thanks for the advice.

**EDIT: Nope, it didn't help. As soon as I try to "click" on a Forum, I get redirected. Even tried to block cman.net. I'm using Mozilla, cleared everything, restarted, etc. Only site that it's happening on.....
Gatorman is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 07:57 PM   #44
Cman
Exp0sed Board Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4,312
Thanks: 41
Thanked 719 Times in 253 Posts
Cman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond repute
Default

maybe i should look into this if a lot of people are having problems. it shouldn't be happening at all.

can you guys be more specific as to what exactly you are doing that might be causing this behavior? are you going to the right address and stuff. the proper address of the forum is http://forum.exp0sed.com . i assume thats where you are going right?

are you using a proxy or any kind of extra thing that masks or changes the address? what firewalls are you using?

it NEVER happens for me and i have no clue as to why it is for you. it could be a setting in your firewall or something, but i'm 99% sure thats its something that YOU are doing and not the site itself.
__________________
The O.G.
Cman is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 08:19 PM   #45
KABOOM
I'm just here for the tits
 
KABOOM's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,072
Thanks: 607
Thanked 12,917 Times in 1,107 Posts
KABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond repute
Default

Every once and a while it does it for me. I just leave the site and comeback the next day and it is fine. But, maybe you should look into it since this is the second major time this has happened.
KABOOM is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 08:27 PM   #46
Potatoman
Where the Hell have you been?
 
Potatoman's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: York, England
Posts: 232
Thanks: 0
Thanked 624 Times in 65 Posts
Potatoman has a reputation beyond reputePotatoman has a reputation beyond reputePotatoman has a reputation beyond reputePotatoman has a reputation beyond reputePotatoman has a reputation beyond reputePotatoman has a reputation beyond reputePotatoman has a reputation beyond reputePotatoman has a reputation beyond reputePotatoman has a reputation beyond reputePotatoman has a reputation beyond reputePotatoman has a reputation beyond repute
Default

Happening to me too, just started this evening. Every time I click on an individual forum i get redirected to http://cman.net/babes/

I havent changed any settings, its the same computer that has been on this forum for ages.
__________________
Hey, kids, always recycle.......TO THE EXTREME!
Pimp Slaps: 2
Potatoman is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 09:35 PM   #47
RichieTBaum
Senior Member
 
RichieTBaum's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Moloko Bar
Posts: 261
Thanks: 0
Thanked 101 Times in 19 Posts
RichieTBaum has much to be proud ofRichieTBaum has much to be proud ofRichieTBaum has much to be proud ofRichieTBaum has much to be proud ofRichieTBaum has much to be proud ofRichieTBaum has much to be proud ofRichieTBaum has much to be proud ofRichieTBaum has much to be proud ofRichieTBaum has much to be proud of
Default

Press F5 and reboot in safe mode.

(Then, consider joining the Navy..)
__________________
If anyone gets lost, just listen for the sound of a chipmunk...
RichieTBaum is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 09:42 PM   #48
Cman
Exp0sed Board Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4,312
Thanks: 41
Thanked 719 Times in 253 Posts
Cman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond repute
Default

I've tried IE, I've tried Firefox, I've tried logging in and out and I've tried in on both my laptop and my desktop. After all that, I CAN'T get it to work WRONG.

So in other words, you guys need to take computer classes or something
__________________
The O.G.
Cman is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 10:17 PM   #49
onerythym
Senior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: loompaland
Posts: 317
Thanks: 4
Thanked 406 Times in 80 Posts
onerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond repute
Default

the funny thing is a few days ago NOONE said a word lol

fuckers! where were you before!

it works fine for me now

are you guys using proxies or firewalls?

notice both cman and myself asked. dont ask for help or complain then not answer when people attempt help...

(not all of you)
onerythym is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 10:32 PM   #50
No1_Dave
Senior Member
 
No1_Dave's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Scotland, U.K.
Posts: 44
Thanks: 8,996
Thanked 247 Times in 19 Posts
No1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond repute
Default

I'm having the same problem, each forum redirects to Cman babes, started this evening (8th March), at first I thought Cman was try to make a buck or two redirecting the members to his site then I just saw this thread, so it's not just me with the problem, I didn't change any settings or anything on my PC, didn't do any windows updates, AFAIK there's no proxy for me, and my Windows Firewall has been running way before this problem started(just suddenly started tonight).

Norton Internet Security is running with intrusion detection etc, may be it auto updated but still it should not cause this to happen?

also Exp0sed is the ONLY website that's having this problem for me, so it's even weirder.....
No1_Dave is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 10:53 PM   #51
KABOOM
I'm just here for the tits
 
KABOOM's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,072
Thanks: 607
Thanked 12,917 Times in 1,107 Posts
KABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond repute
Default

It was messed up for me for a while, but now it works. Since this is the fifth time it has done this for me, you just have to let it slide for a day or to. MAybe even logout and log back in, other than that, there's nothing else. It will go away.
KABOOM is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 11:02 PM   #52
No1_Dave
Senior Member
 
No1_Dave's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Scotland, U.K.
Posts: 44
Thanks: 8,996
Thanked 247 Times in 19 Posts
No1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by KABOOM
It was messed up for me for a while, but now it works. Since this is the fifth time it has done this for me, you just have to let it slide for a day or to. MAybe even logout and log back in, other than that, there's nothing else. It will go away.
thanks for the advice, I hope this is a temp prob with/at my ISP, because I just can't understand why this is happening even tho' I didn't do anything on my end....

but I've had experience with another websitewhich had a DNS change, my ISP hadn't updated their list and I can't access the site even tho the site is working for other ppl.

5th time for you? this is the 1st for me ever.
No1_Dave is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 11:14 PM   #53
KABOOM
I'm just here for the tits
 
KABOOM's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,072
Thanks: 607
Thanked 12,917 Times in 1,107 Posts
KABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond reputeKABOOM has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by No1_Dave
5th time for you? this is the 1st for me ever.
First time on my new computer, though.
KABOOM is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 11:18 PM   #54
No1_Dave
Senior Member
 
No1_Dave's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Scotland, U.K.
Posts: 44
Thanks: 8,996
Thanked 247 Times in 19 Posts
No1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond repute
Default

1st time on 3 different PCs for me
No1_Dave is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 11:21 PM   #55
No1_Dave
Senior Member
 
No1_Dave's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Scotland, U.K.
Posts: 44
Thanks: 8,996
Thanked 247 Times in 19 Posts
No1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond repute
Default

thanks Cman, but I think it's defo something to do with some software, something has been changed suddenly, could be your domain host, my ISP, or even Windows firewall or Norton changed without me knowing, surely can't be?
No1_Dave is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 11:36 PM   #56
onerythym
Senior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: loompaland
Posts: 317
Thanks: 4
Thanked 406 Times in 80 Posts
onerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond reputeonerythym has a reputation beyond repute
Default

have you tried to se ethe site with firewall disabled? (temporaily of course)
onerythym is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 11:45 PM   #57
No1_Dave
Senior Member
 
No1_Dave's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Scotland, U.K.
Posts: 44
Thanks: 8,996
Thanked 247 Times in 19 Posts
No1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond reputeNo1_Dave has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by onerythym
have you tried to se ethe site with firewall disabled? (temporaily of course)
I can try but when I've had my FW disabled before I get warnings from Norton every 5 mins or so saying that an "intrusion attempt has been blocked".

also I'm using p2p so disabling FW is dangerous.
No1_Dave is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 11:45 PM   #58
Cman
Exp0sed Board Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4,312
Thanks: 41
Thanked 719 Times in 253 Posts
Cman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond repute
Default

well if it works properly for most people (probably 99%), then that means it must be the fault of the 1% of people its affecting.

there is no reason for it to happen in the first place, there are no settings that are wrong and nothing that would make it do that on purpose, so it must be on your end.
__________________
The O.G.
Cman is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 11:51 PM   #59
Cman
Exp0sed Board Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4,312
Thanks: 41
Thanked 719 Times in 253 Posts
Cman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond reputeCman has a reputation beyond repute
Default

One thing I have noticed is that the forum loads faster in Firefox. I don't know if its just mean, but when I try to use IE, each page takes a second to load. Not sure why that is, but if it bothers you, just use Firefox instead
__________________
The O.G.
Cman is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2006, 12:08 AM   #60
vibratingbunny
Senior Member
 
vibratingbunny's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 35 Times in 10 Posts
vibratingbunny is just really nicevibratingbunny is just really nicevibratingbunny is just really nicevibratingbunny is just really nice
Default Adding my name to the list

Whatever is going on, it is happening to me as well. I didn't change my settings, add or disable any of the safechecks (Norton Antivirus auto-protect), yet now anytime I click a link such as 'Celebrity Pictures' I am re-routed. I can get around it by going to something like 'New Posts' or an individual post like 'Jenna Oy'.
__________________
>EAT AN ORANGE
Aaarrrr! It burns your tongue and your throat!
***You have died***
--Zork I: The Great Underground Empire
vibratingbunny is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -3. The time now is 09:13 AM.



nudecelebforum.com