Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
nude celebs forum

Go Back   Nude Celeb Forum > General Forum > Discussion and Bullshit > Tech Talk

Follow Nude Celeb Forum on Twitter
Best Porn Sites Register Mark Forums Read

ToastedOnTheInside.com - Do You Like Hot Babes and Funny Pictures? New Posts Uploaded Daily. Click Here Now!

Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-24-2014, 01:35 PM   #1
cmfriend
Guest
 
Posts: n/a
Default 2 Problems I could use some help.

First issue is a folder i created about six months ago will not delete off my external hard drive. I try deleting this one folder everyday. It keeps showing back up whenever i restart my laptop. Any suggestions whats wrong and how to get rid for good Please?

Second thing playing any videos either off the internet or stored on my hard drive play extremely slow and choppy? If anyone has ideas to fix this i would be greatful. Thank You
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to For This Useful Post:
wrestler-rob (06-19-2014)
Old 01-24-2014, 04:32 PM   #2
army1959
Respected Member
 
army1959's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 709
Thanks: 2,495
Thanked 9,707 Times in 692 Posts
army1959 has a reputation beyond reputearmy1959 has a reputation beyond reputearmy1959 has a reputation beyond reputearmy1959 has a reputation beyond reputearmy1959 has a reputation beyond reputearmy1959 has a reputation beyond reputearmy1959 has a reputation beyond reputearmy1959 has a reputation beyond reputearmy1959 has a reputation beyond reputearmy1959 has a reputation beyond reputearmy1959 has a reputation beyond repute
Default

as far as the folder goes does it give you any kind of warning that it is in use by another system ? if not try and rename it then go in to safe mode and remove it from there.next i would need a little more detail about the video games do you have a video card ? if so what kind are they direct x 11 games ? have you checked you're back ground services to see if any thing is running you may not have enough ram or hd space to run them properly what you could try is to run them in admin mode and see if that works if you are using windows 7 or 8 or you could try this
http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm msi after burner good luck
__________________
Lead me not into temptation! I know the way by heart!
army1959 is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to army1959 For This Useful Post:
LarryO (01-24-2014), OFFicerJACK (01-28-2014), wrestler-rob (06-19-2014)
Old 01-25-2014, 09:55 AM   #3
onlyme
Senior Member
 
onlyme's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 16
Thanks: 174
Thanked 67 Times in 21 Posts
onlyme is a splendid one to beholdonlyme is a splendid one to beholdonlyme is a splendid one to beholdonlyme is a splendid one to beholdonlyme is a splendid one to beholdonlyme is a splendid one to behold
Default

Sometimes, deleting the contents of the folder then the folder itself works.
onlyme is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to onlyme For This Useful Post:
wrestler-rob (06-19-2014)
Old 01-25-2014, 10:05 AM   #4
luddite
Staff Alumn
 
luddite's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: N.D.G.
Posts: 4,489
Thanks: 33,260
Thanked 2,509 Times in 1,660 Posts
luddite has a reputation beyond reputeluddite has a reputation beyond reputeluddite has a reputation beyond reputeluddite has a reputation beyond reputeluddite has a reputation beyond reputeluddite has a reputation beyond reputeluddite has a reputation beyond reputeluddite has a reputation beyond reputeluddite has a reputation beyond reputeluddite has a reputation beyond reputeluddite has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by cmfriend View Post
Second thing playing any videos either off the internet or stored on my hard drive play extremely slow and choppy? If anyone has ideas to fix this i would be greatful. Thank You
Are you using WMP ? If so, try VLC.
luddite is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to luddite For This Useful Post:
wrestler-rob (06-19-2014)
Old 01-25-2014, 07:15 PM   #5
OFFicerJACK
Senior Member
 
OFFicerJACK's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Heartland of America
Posts: 61
Thanks: 973
Thanked 21 Times in 12 Posts
OFFicerJACK is a splendid one to beholdOFFicerJACK is a splendid one to beholdOFFicerJACK is a splendid one to beholdOFFicerJACK is a splendid one to beholdOFFicerJACK is a splendid one to beholdOFFicerJACK is a splendid one to beholdOFFicerJACK is a splendid one to behold
Default

First:
Assuming you are using Win 7 or below, right click on the folder and look at the properties. Go to the Sharing tab to see if it is shared with something else. If so, unshare.

Second:
If that doesn't work, look at the registry with regedit and go to HKey_Local_Machine\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run and see if there is anything new or funny looking there. It pays to get familiar with this registry area becase a lot of virus's put things there. Also do a search on the registry for the folder name. Something might pop up.

Third:
Finally, go to the Tools menu item in the folder and in the "View" tab uncheck TEMPORARILY the item marked "Hide protected operating system files (Recommended)" and see if there is something hidden there. Find out what is hidden there and get advice on what to do. Don't forget to re-check the "Hide" item.

Good luck.
OFFicerJACK is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to OFFicerJACK For This Useful Post:
wrestler-rob (06-19-2014)
Old 01-28-2014, 04:09 AM   #6
cmfriend
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by luddite View Post
Are you using WMP ? If so, try VLC.
I usually use GOM player. I do try VLC, which does work a bit better most of the time. I prefer the tools that GOM offers.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to For This Useful Post:
wrestler-rob (06-19-2014)
Old 01-28-2014, 04:11 AM   #7
cmfriend
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by onlyme View Post
Sometimes, deleting the contents of the folder then the folder itself works.
I have tried deleting the contents and changing the folder name. It still shows up again after any reboot.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to For This Useful Post:
wrestler-rob (06-19-2014)
Old 01-28-2014, 04:13 AM
cmfriend
This message has been deleted by cmfriend.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -3. The time now is 03:06 PM.



nudecelebforum.com